Funktioner

På denne side kan du få et overblik over, hvilke funktioner der er i ‘Opgaver der Samler’.
Under punktet “Begivenheder og opgaver” finder du information om alle funktioner der handler om oprettelse af begivenheder, invitation til opgaver mm.
I punktet “Organisation” finder du information om funktioner, der handler om administration af din organisation i systemet. Det er primært for Admin brugere.

Begivenheder og opgaver

Kernefunktionen i Opgaver der Samler er dit overblik over, hvilke opgaver og begivenheder, som er i din forening eller organisation.
Der findes to oversigter: ét over dine opgaver som du deltager i, på siden “Mine opgaver”.
Og ét over organisationens begivenheder på siden “Opslagstavle”.

På siden “Opslagstavle” kan du se alle begivenheder og aktiviteter, som bliver afholdt i organisationen  – og du kan se opgaver, der mangler deltagere.

Både “Mine opgaver” og “Opslagstavlen” giver bestyrelsesmedlemmer,  medlemmer og frivillige overblik over kommende begivenheder og opgaver.

Du kan deltage i åbne opgaver, for din forening/ organisation. De åbne opgaver, som mangler deltagere, vil fremgå på siden “Opslagstavle”. Du kan også finde alle begivenheder og opgaver på siden “Begivenhedsliste”.
Når du deltager i en opgave, vil denne blive vist på “Mine opgaver”. Her kan du se, hvilke opgaver du er tilmeldt. Hvis du fortryder din tilmelding til opgave, kan du altid framelde dig opgaven igen.

Som ansvarlig for en begivenhed eller opgave i din forening, kan du invitere andre brugere til at deltage i opgaven. Det gør du ved på den specifikke opgave, som du ønsker at invitere andre brugere til.
Opgaveinvitationerne vil stå under siden “Mine opgaver”. Brugerne kan vælge enten at acceptere invitationen, eller afvise den.
De brugere som deltager i en opgave vil stå i et skema på opgavesiden.

Afkrydsning af fremmødte til opgaver, gør det nemmere for bestyrelsen, og den opgaveansvarlige, at se hvordan deltagerniveauet er i foreningen.

Når du opretter en begivenhed, skal du give den et navn, vælge start og slut tidspunkt, hvem der er ansvarlig for begivenheden, og begivenhedens status.
Du kan vælge at indsætte billeder til begivenheden – eller tilføje filer, med detaljeret beskrivelser af begivenheden.
Det er også muligt at tilegne en begivenhed til en bestemt gruppe i din forening – så det kun er medlemmer af denne gruppe, som kan se begivenheden.

Får I nye bestyrelsesmedlemmer – eller søger I viden fra tidligere afholdte begivenheder? Så kan I søge i disse på siden “Begivenhedslisten”. På den måde kan I få viden til, hvordan foreningen tidligere har afholdt en række begivenheder.

Vil du udskrive alle informationer om en begivenhed, og dens opgaver, kan du gøre dette på en hvilken som helst begivenhed.

Du opretter en opgave, til en bestemt begivenhed. Her skal du vælge opgavens navn, dato, hvem den ansvarlige skal være, og opgavens status.
Du skal også bestemme, om opgaven er vigtig – og derfor skal fremhæves på “Opslagstavlen”. Og du skal angive, hvor mange personer der er brug for, til at opgaven kan udføres.

Som noget nyt, kan du tilføje et vagtskema til en opgave. Et vagtskema bruges til fordele vagter på forskellige tidspunkter. Brugerne melder sig til en tid på vagtskemaet.

Med funktionen “Kommentarer” kan du skrive beskeder til deltagende brugere i en opgave – hvis der er ændringer, eller uafklarende spørgsmål.

Har I begivenheder, som gentages hvert år? Så kan I oprette kopier fra allerede afsluttet begivenheder.
Deltagende brugere, og data som beskrivelse og dato forsvinder. Men navn og antal opgaver, vil blive bevaret. I behøver derfor ikke skrive ny data igen.

Organisation

Er du medlem af flere organisationer i ‘Opgaver der Samler’, kan du let skifte mellem disse. Det gør du oppe i venstre hjørne, hvor du får et overblik over de organisationer, du er en del af.

Når du opretter en organisation i ‘Opgaver der Samler’, får du fuld råderum over hvilke begivenheden og opgaver der skal oprettes, hvilke personer du vil have i din organisation – og hvilket abonnement din organisation skal have.
Du kan også ændre i din organisations indstilliger og informationer på siden “Organisations konto”, som du finder i dropdown, øverst højre side.
Du opretter en organisation her

Du kan nemt importere brugerlister på siden “Brugerliste”. Her skal du downloade vores skabelon, og indsætte de ønskede brugers email ind.
Ved import af brugere, udsender systemet automatisk invitationsmails til samtlige emails.
Du kan også oprette en bruger ad gangen.

Udover du kan importere brugerlister, kan du også invitere brugere til at oprette sig selv.
Det gør du ved at dele et link, som du finder på siden “Organisations konto”.
Linket kan du ligge på jeres hjemmeside, Facebook og lignende.

I ‘Opgaver der Samler’ findes fire typer af brugerroller, som har hver deres funktion. Tildeling af brugerroller sker på siden “Brugerliste”.

Admin kan alt i systemet. Admin kan oprette begivenheder og opgaver – og kan importere brugerlister, styre abonnement samt opdatere informationer om organisaitonen.

Begivenhedsleder kan vælges som ansvarlig på en begivenhed. Begivenhedslederen kan også oprette opgaver til sine begivenheder.

Opgaveleder kan vælges som ansvarlig på en opgave. Opgavelederen kan desuden redigere i tilføjede opgaver til en begivenhed.

Bruger kan tilmelde sig opgaver, og indstille sine egne brugerinformationer. Funktioner, som alle brugertyper kan.

Grupper giver mulighed for at opdele brugerne i din organisation.
Det er muligt at oprette egne grupper, og tildele begivenheder til én eller flere grupper.

Du kan få udskrevet en liste over alle dine brugere, deres roller og deres opgaver. Dette sker på siden “Brugerliste”.

Hvis du vil mere end 5 brugere tilmeldt din organisation, skal du oprette et abonnement. Det gøres på siden “Abonnement”, hvor abonnementsvilkår og priser fremgår. Vores abonnementer gælder 1 år frem fra købsdato.